Veel gestelde vragen

Afspraak annuleren of verzetten

Wilt u een afspraak annuleren of verzetten? Gelieve 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.


Back to Index

Hoe verloopt een behandeling met de Light Sheer Diode Laser?

Om te beginnen controleert één van onze laserspecialisten het gebied dat u wilt laten behandelen op huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haartjes en wordt de huid schoongemaakt. Vervolgens wordt er een vakje afgetekend waarbinnen gewerkt gaat worden. Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt. Na de behandeling wordt de gel verwijderd en indien nodig wordt de huid gekoeld door middel van cool packs.


Back to Index

Kunnen jullie ook haren behandelen op een tatoeage?

Aangezien een tatoeage pigment bevat kan dat helaas niet. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor laserontharing in een gebied met tatoeages?


Back to Index

Bestaat er een minimum leeftijd voor laserontharing?

Ja, de minimumleeftijd om te worden behandeld in de kliniek is 16 jaar. Tot de leeftijd van 18 jaar moet een ouder of voogd schriftelijk toestemming geven.


Back to Index

Kan er gelaserd worden tijdens of na een zwangerschap?

Nee, Pulse Laser Clinic raadt behandelingen tijdens of net na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.


Back to Index

Is laser ontharen veilig?

Ja, laser ontharen is volledig veilig voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het door ons gebruikte apparaat (LightSheer) is speciaal ontwikkeld voor ontharen en is goedgekeurd door de Amerikaanse F.D.A. (Food and Drug Administration), de hoogste autoriteit die medische apparatuur test.


Back to Index

Doet de behandeling pijn?

Dit is afhankelijk van de te behandelen plek en de pijngrenzen van ieder persoon. De laserpuls kan een gevoel geven die te vergelijken is met een heel licht prikje, of zoals er een elastiekje tegen uw huid wordt geschoten. Dit gevoel is heel erg kort en verdwijnt zeer snel. De behandeling is echter meestal goed te verdragen. Veel van onze cliënten ervaren helemaal geen pijn.


Back to Index

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Omdat haren in verschillende fases groeien, kunnen ze niet in een keer worden verwijderd. Tussen elke behandelingen zit daarom tussenpauze.


Back to Index

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: iedere huid en iedere haargroei is namelijk anders.


Back to Index

Wanneer mag er niet behandeld worden met de laser?

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Aan epilepsie lijdt
  • Koorts of een infectie heeft
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Ontstekingsremmers slikt
  • Een pacemaker heeft
  • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied


Back to Index
Open WhatsApp
👋
Wij zijn hier om je verder te helpen. Heb je vragen? Stel ze gerust :) 😊