Over ons

Pulse Laser Clinic in Den Haag is dé nieuwe high end specialistische clinic voor 100% ontharen. Wij behandelen met het op dit moment meest effectieve lasersysteem voor definitief ontharen, De LightSheer Diode Laser. Met persoonlijke begeleiding wordt er een geweldige ambiance neergezet.

Wij zorgen voor een aangenaam en ontspannen gevoel bij de behandelingen naar een gladde haarloze huid. Met de geavanceerde LightSheer Diode Laser zorgen wij ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren, waxen of harsen. Pulse Laser Clinic is gevestigd in een sfeervol pand in Den Haag op de Javastraat 269.

Een exclusieve en ontspannende ervaring die u het gevoel van luxe geeft, terwijl u definitief wordt ontdaan van uw ongewenste haar.

Hoe werkt het

De LightSheer Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen. De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharings-lasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. Lees verder

Meer weten over Pulse Laser Clinic

Wilt u meer weten over Pulse Laser Clinic? Wij staan u graag te woord. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. U kunt ons vrijblijvend bereiken op +31 (0) 070 – 412 75 61 of maak een online afspraak voor een intake gesprek.

Open WhatsApp
👋
Wij zijn hier om je verder te helpen. Heb je vragen? Stel ze gerust :) 😊